هوش مصنوعی به کار افتاد سلاح جدید بشر در نبرد با کرونا

ساخت وبلاگ

 

در ایالات متحده آمریکا، شرکت‌های استارت آپی نظیرِ Vir Biotechnology و Atomwise، در حال تهیه الگوریتم‌هایی برای یافتنِ یک مولکول هستند که می‌تواند به مثابه بنیانی برای کشف درمانِ ویروس کرونا تا قبل از پایان سال جاری میلادی عمل کند. "آبراهام هیفتس" مدیر اجرایی شرکت Atomwise می‌گوید: "نقشِ هوش مصنوعی در تسریع فعالیت‌ها برای کشف واکسن، دارو، و همچنین شناسایی افراد مبتلا به بیماری‌هایی نظیر کووید ۱۹، برجسته و غیرقابل انکار است"

تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۹

پ

فرارو- "میا هانت"، نویسنده و خبرنگار مستقل، طی یادداشتی در وبگاه «گلوبال گاورمنت فروم» به بررسی نقش "هوش مصنوعی" در مبارزه کشور‌های مختلف با ویروس کرونا پرداخته است. وی در این رابطه می‌نویسد: «کشورهایِ اقصی نقاطِ جهان (مثلِ آمریکا، کره جنوبی و تایوان)، در شرایط کنونی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند تا روندِ شیوع ویروس کووید ۱۹ را آرام و حتی متوقف کنند. این فناوری (هوش مصنوعی) همچنین در زمینه سرعت بخشی به تولیدِ کیت‌های آزمایشگاهی و روش‌های درمانی، ردیابیِ شیوع ویروس کرونا (منشا آن)، و ارائه اطلاعات به شهروندان در مورد آن هم مورد استفاده قرار می‌گیرد».


به گزارش فرارو، در کره جنوبی، دولت بلافاصله پس از درز اخبارِ شیوع ویروسی مرموز در چین به نام کرونا، شرکت‌های خصوصی را برای تولیدِ کیت‌های آزمایشگاهیِ این ویروس بسیج کرد. در این راستا، یک شرکت بیوتکنولوژیِ کره‌ای با نام "سیجین" از هوش مصنوعی برای تسریع روندِ تولید کیت‌های آزمایشگاهی ویروس کرونا استفاده کرد. امری که موجب شد این شرکت بتواند راهکارِ خود را (کیت هایش را) به "مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های کره جنوبی"، سه هفته پس از آنکه دانشمندان کار بر روی آن (تولید و توسعه کیت‌های آزمایشگاهی) را شروع کردند، ارائه کند. بنیانگذار و مدیر اجرایی شرکتِ سیجین "چون جونگ یون" به خبرگزاری سی ان ان گفته است: "اگر ما از فناوری هوش مصنوعی استفاده نمی‌کردیم، فرآیند تولید کیت‌های آزمایشگاهی ویروس کرونا، دو تا سه ماه به طول می‌انجامید".


چین نیز از هوش مصنوعی برای تسریع در روند فرآیند‌های علمی جهتِ مقابله با ویروس کرونا استفاده کرده است. دانشمندان چینی با کمک هوش مصنوعی، توالیِ ژنومِ ویروس کووید ۱۹ را در یک ماه بازآفرینی کردند. این درحالی است که در سال ۲۰۰۳، بازآفرینیِ ژنومِ ویروس سارس، که با استفاده از روش‌های سنتی انجام شد (و نه با استفاده از هوش مصنوعی)، چندین ماه به طول انجامید.

انرژ خورشيدي -Solar Energy...
ما را در سایت انرژ خورشيدي -Solar Energy دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 7solardownload4 بازدید : 156 تاريخ : سه شنبه 9 ارديبهشت 1399 ساعت: 7:50